Deelnemende topwerkgevers

Deze werkgevers nemen deel aan IT-Talent 2020:

 • Ordina

  ICT voor mensen. Mét oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

  Bij Ordina laten we ICT voor mensen werken. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, de strategie te versterken en het bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland.

 • Capgemini

  Meer dan een halve eeuw geleden groeide Sogeti, vandaag de dag Capgemini genoemd, uit tot ’s werelds grootste dienstverlener op het gebied van consultancy, technologie en outsourcing. Met ruim 190.000 medewerkers wereldwijd opereren we in meer dan 40 landen en helpen we klanten op weg met hun digitale transformatie.

  Samen met onze klanten creëren en leveren we business- en IT-oplossingen die aansluiten op de behoefte van de klant. En die concrete resultaten leveren. Denk aan het inrichten van de bedrijfsarchitectuur en processen. Het structureren, verwerken en beveiligen van data. Het bouwen van een optimale digitale klantbeleving. Het implementeren van standaardpakketten voor de bedrijfsvoering. Het ontwikkelen van nieuwe software én adviseren van management.

  Meer weten over Capgemini, onze mensen én hoe het is om bij ons te werken. Kijk dan op www.werkenbijcapgemini.nl en hou vooral social media in de gaten!

 • NCIM

  Werken bij NCIM Groep: dat betekent dat jij terecht komt in een innovatieve en technische omgeving, waarbij we allemaal dezelfde passie delen: technologie. Ben jij dus al van jongs af aan bezig met computers? Los je graag puzzels op? En is programmeren jouw hobby? Dan voel jij je bij ons vast en zeker thuis!

   Wij werken bij uiteenlopende klanten aan complexe ICT-oplossingen in de branches Defensie&Nato, Openbare Orde & Veiligheid en de Industrie. Zo werk jij als Software Engineer bijvoorbeeld mee aan de ontwikkeling van een prototype voor een command and control systeem voor defensie, ontwikkel jij een forensische applicatie die helpt bij het oplossen van misdrijven of programmeer je software voor het grootste meldkamersysteem van Nederland!

  NCIM Groep is opgericht in 1988 door Toon Akkermans, nog altijd de eigenaar en Algemeen Directeur van NCIM. Bij NCIM Groep is iedereen (begonnen als) Software Ontwikkelaar en daar zijn wij trots op!

De deelnemende topwerkgevers aan IT-Talent 2020: