Word jij het IT-Talent 2020?

NEW Ben jij een hbo of wo student (of net afgestudeerd) met grote interesse in IT? Wil jij in contact komen met topwerkgevers met uitdagende IT opdrachten? Doe dan de one-minute-test en ontdek of jij mee kan doen aan IT-Talent 2020. De competitie bestaat uit verschillende rondes en een finale. Hoe verder jij komt, hoe meer kans je maakt op de titel IT-Talent 2020, het prijzengeld van 5000 euro of één van de andere super prijzen!

Schrijf je nu in voor IT-Talent!

Heb jij je al ingeschreven? Zorg dan dat dat je voor maandag 28 oktober a.s. je cv naar ons hebt gemaild via info@ittalentgame.nl

Finale IT-Talent 2020!

De finale van IT-Talent 2020 vond plaats op 14 februari jl. op het hoofdkantoor van Ordina in Utrecht. Na twee intensieve en spannende rondes tijdens De Nederlandse Carrièrebeurs en de inhousedagen zijn de zeshigh potentials bekend gemaakt die hebben gestreden om de titel IT-Talent 2020 en het prijzengeld van € 5.000.

Alle bedrijfsfinalisten op een rijtje:
Martijn Vermeulen (NCIM Groep)
Thomas van der Pas (Capgemini)
Thomas van der Wolde (Ordina)

Naast de bedrijfsfinalisten maakte ook de volgende wildcard finalisten nog kans op €5.000:
Marie Kegeleers
Zoë van Steijn
Robert Levenbach

Tijdens de finale moesten zij zich nog één keer bewijzen ten overstaande van alle recruiters en experts uit het werkveld. Na een intensief dagprogramma kon het hele gezelschap de wereld van virtual reality ontdekken in de VR Room waarna tijdens een feestelijk finalediner de uitslag bekend werd gemaakt.
Nadat de laatste bedrijfs- en wildcardprijzen zijn vergeven tijdens het grote finalediner was het moment van de ontknoping daar. En IT-Talent 2020 is… Thomas van der Wolde! Naast het prijzengeld wint Thomas ook de bedrijfsprijs namens Ordina.

IT Talent 2020 finalisten

Maak kans op €5.000,-

De prijzen

Word IT-Talent 2020 en win € 5.000,- en andere fantastische prijzen!

Meer

Topwerkgevers

Maak kennis met topwerkgevers uit de IT branche en laat zien wie jij bent!

Meer

Het verhaal van

Wat zijn jouw ambities? Laat je inspireren door de verhalen van deze werknemers!

Meer

De deelnemende topwerkgevers aan IT-Talent 2020: