Tom van den Berg, Procam

Deze ambitieuze en innovatieve jongeman heeft tijdens zijn studententijd niet stilgezeten. Hij volgde de masters Information Management, Management and Information Technology en Economics and Business Administration. Daarvoor volgde hij de WO bachelor Business Administration. Om zich breed te ontwikkelen koos Tom er bewust voor om naast zijn studie extra curriculaire activiteiten te ondernemen, zo heeft hij een bestuursjaar gedaan en is hij mede-eigenaar van een website die voor een non-profit project is opgericht.

Met vakken als International Strategy, Behavioral Agility en een minor in Entrepreneurship/Strategy wist hij zich te kwalificeren voor de functie van IT Strategy Consultant bij ABN. Hij werd na een pittige selectie aangenomen en koos vol overtuiging voor deze uitdaging. Daarnaast ontwikkelt Tom zich door coaching en training zowel vakinhoudelijk als persoon, waarbij hij proactief richting geeft aan zijn carrière.

Omdat de behoefte aan informatiebeveiliging steeds verder toeneemt binnen de ABN, houdt Tom zich bezig met het bedenken van slimme manieren om digitaal bankieren zo veilig mogelijk te maken. Een grote verantwoordelijkheid, want er staat veel op het spel. Als IT Strategy Consultant geeft Tom strategisch advies aan het management, maakt hij voorstellen rondom innovatie en digitalisatie én adviseert hij bij verander- en implementatieprogramma’s. Tom zit helemaal op zijn plek en wil graag door blijven leren. In de toekomst is het Tom’s ambitie om zich te ontwikkelen tot senior Consultant of tot onderdeel van het management.


Bekijk ook het verhaal van...

De deelnemende topwerkgevers aan IT-Talent 2020: