Het verhaal van...

Wat zijn jouw ambities? Laat je inspireren door de verhalen van deze werknemers van IT-Talent!

 • Srdjan Mladenovic, Betabit

  Srdjan Mladenovic begon bij Betabit als junior tester in het Young Professional programma. Hij was operationeel directeur van NulTien, het Servische kantoor van Betabit en is per 1 januari van dit jaar benoemd tot Regiomanager.

  lees verder

 • Wietse Smid, Capgemini

  Wietse heeft Computer Science gestudeerd aan de Universiteit Twente. Na het schrijven van zijn afstudeerscriptie bij Capgemini is hij daar ook gaan werken als Java Software Engineer.

  lees verder

 • Lars van der Goes, Experis

  Today's IT is tomorrow's business; met een carrière in de IT bouw je mee aan de maatschappij van de toekomst.

  Mijn naam is Lars van der Goes. Ik ben 24 jaar en een junior BI consultant bij Experis Ciber. Afgestudeerd als bedrijfskundige met een Master in Strategic Management, werd ik vrijwel direct na mijn opleiding gerecruit door iTrainee; een organisatie die afgestudeerden met verschillende achtergronden binnen een korte tijd opleidt tot SAP experts. Met een specialisatie in Business Inteligence, of BI, kwam ik in januari 2017 in dienst van Experis Ciber.

  lees verder

 • Rutger van Kempen, NCIM

  Rutger is 24 jaar en heeft Forensisch onderzoek gestudeerd. Tijdens zijn studie kreeg hij de mogelijkheid af te studeren bij NCIM-groep.

  lees verder

 • Tom van den Berg, Procam

  Deze ambitieuze en innovatieve jongeman heeft tijdens zijn studententijd niet stilgezeten. Hij volgde de masters Information Management, Management and Information Technology en Economics and Business Administration. Daarvoor volgde hij de WO bachelor Business Administration. Om zich breed te ontwikkelen koos Tom er bewust voor om naast zijn studie extra curriculaire activiteiten te ondernemen, zo heeft hij een bestuursjaar gedaan en is hij mede-eigenaar van een website die voor een non-profit project is opgericht.

  lees verder

De deelnemende topwerkgevers aan IT-Talent 2020: