Hoe werkt het?

 
Meld je aan voor eind oktober 2019

Voldoe jij aan het profiel van een IT-Talent kandidaat? Kom daar in één minuut achter via de korte online test. Wanneer jij door deze test komt, kun jij je direct aanmelden voor de game!

 
Upload jouw cv

Bij aanmelding vragen we je naar jouw cv, zorg dus dat jij deze bij de hand hebt. Heb je hulp nodig bij het maken van je cv? Ga dan naar www.cvcheck.info en vul de actiecode TALENT2020 in, zo word je direct geholpen door één van onze medewerkers.

Optioneel
Wanneer je daar interesse in hebt, kun je online een capaciteitentest maken. Wil jij oefenen met het maken van deze testen en ontdekken wat jouw sterke- en verbeterpunten zijn? Maak dan deze test en zie ook hoe jij scoort ten opzichte van de andere deelnemers. De test, die uit drie onderdelen bestaat, geeft een goed beeld van jouw cijfermatige inzicht (cijferreeksen), abstract redeneren (figuurreeksen) en verbaal redeneren (analogieën).

Kennismaking met topwerkgevers - 22 & 23 november 2019 - De IT Carrièredagen

In november word jij verwacht op De IT Carrièredagen in De Werkspoorkathedraal in Utrecht. Op basis van jouw inschrijving en cv selecteren de topwerkgevers vooraf welke kandidaten zij beter willen leren kennen via een persoonlijke kennismaking van 20 minuten.
Voorafgaand aan De IT Carrièredagen krijg jij van ons een persoonlijk programma waarin staat met welke werkgever jij een gesprek hebt en wanneer. Geen gesprek? Geen ramp! Je komt nog steeds in aanmerking voor een gesprek via wildcards die door de topwerkgevers worden uitgereikt. Bovendien zijn er nog ruim 100 andere werkgevers op deze dagen vertegenwoordigd, de ideale kans om je in één dag breed te oriënteren!

Lees hier tips over hoe jij je het beste kan voorbereiden!

 
Het bezoeken van bedrijven - november 2019/januari 2020
- de Inhousedagen

Na de persoonlijke kennismakingen tijdens De IT Carrièredagen stellen de topwerkgevers een top van 15 tot 25 favoriete kandidaten samen. Ben jij door naar de volgende ronde? Dan krijg je de unieke mogelijkheid om één of meerdere werkgevers nog beter te leren kennen. De favoriete kandidaten worden uitgenodigd voor de inhousedag. Elke deelnemende werkgever organiseert één dag in de periode tussen november 2019 en medio januari 2020. De werkgevers bepalen zelf de inhoud van de dag. De dag kent in ieder geval zowel competitie-elementen als fun-onderdelen. Maak jij een onuitwisbare indruk en behaal je een plek in de finale?

De inhousedagen vinden plaats op:

Ordina: 7 januari 2020
Capgemini: 9 januari 2020
NCIM Groep: 14 januari 2020


De Finale - februari 2020

Naar aanleiding van de verschillende ontmoetingen selecteert iedere topwerkgever zijn favoriete kandidaat die doorgaat naar de grote finaledag. In totaal gaan er 10 kandidaten door naar de finale.

Zie voor nog meer informatie FAQ of neem contact met ons op!

De deelnemende topwerkgevers aan IT-Talent 2020: