De prijzen

Naast de titel 'IT-Talent 2020 ontvangt de winnaar van de game een geldprijs van € 5.000 euro. Ook kiest ieder bedrijf een persoonlijke favoriet die ze beloont met een super prijs. Dit waren de prijzen van IT-Talent 2019:

Betabit: GoPro HERO 6

Als winnaar van Betabit krijg je de GoPro HERO 6. Deze GoPro filmt in 4K beeldkwaliteit met 60 frames per seconde. Je opgenomen beelden worden automatisch naar je telefoon verzonden waar de app er een prachtige video van maakt. Dankzij de nieuwe GP1-chip is de camera razendsnel en maak je ook bij weinig licht mooie video’s. Naast de GoPro krijg je hier ook een 24-delige set bij met o.a. een opbergtas, fietshouder, hoofdband en bobber drijvend handvat.

Capgemini: Een Fitbit Ionic

Als winnaar van Capgemini krijg jij een Fitbit Ionic!

Experis: Google Home & Workshop Ontdek je talent

Google Home is een slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistant beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit. Plaats de Google Home in je keuken, woonkamer of slaapkamer en ervaar hoe de Google Assistant jou helpt met je dagelijkse taken en vraag maar raak…

Experis wil je ook iets vragen…
Bij Experis begeleiden wij je bij het verder ontwikkelen van jouw talent. Dat doen wij niet voor niets. Wij weten dat stilstaan geen optie is. We bieden je een workshop aan waarin we je helpen te ontdekken wat jouw talenten zijn, we gaan dieper in op wat jij wilt bereiken, wat voor jou de ultieme werkplek is en waarvan jij energie krijgt. Kortom, hoe je het beste uit jezelf haalt.

NCIM: Vlieg samen met onze CEO in een Twin-Star toestel naar Texel

Als winnaar van NCIM Groep ga jij een vlucht maken!
In het Twin Star toestel de PH-TAK met als speciale piloot
de CEO van NCIM Groep Dhr. T. Akkermans.
De vlucht heeft als bestemming het mooie schiereiland Texel.
Hier zullen jullie landen en genieten van een heerlijke lunch.
Tijdens de vlucht boven Nederland heb je prachtig uitzicht
en kun je natuurlijk meteen alles te weten komen over NCIM!

Procam: Apple iPad Pro 10,5 inch 64 GB

Als winnaar van Procam ontvang je een IPad Pro van Apple!

De deelnemende topwerkgevers aan IT-Talent 2020: