Topwerkgevers

Onderstaande topwerkgevers deden mee aan IT-Talent 2018:

 • Betabit

  Wij ontwikkelen maatwerk software die onze klanten succesvol maakt. Met ruim 100 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn wij marktleider in softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met hands-on DevOps ervaring. Maak kennis met Betabit.

 • Capgemini

  Meer dan een halve eeuw geleden groeide Sogeti, vandaag de dag Capgemini genoemd, uit tot ’s werelds grootste dienstverlener op het gebied van consultancy, technologie en outsourcing. Met ruim 190.000 medewerkers wereldwijd opereren we in meer dan 40 landen en helpen we klanten op weg met hun digitale transformatie.

  Samen met onze klanten creëren en leveren we business- en IT-oplossingen die aansluiten op de behoefte van de klant. En die concrete resultaten leveren. Denk aan het inrichten van de bedrijfsarchitectuur en processen. Het structureren, verwerken en beveiligen van data. Het bouwen van een optimale digitale klantbeleving. Het implementeren van standaardpakketten voor de bedrijfsvoering. Het ontwikkelen van nieuwe software én adviseren van management.

  Meer weten over Capgemini, onze mensen én hoe het is om bij ons te werken. Kijk dan op www.werkenbijcapgemini.nl en hou vooral social media in de gaten!

 • NCIM

  NCIM Groep is een detacheringsorganisatie, gericht op software ontwikkeling.

 • Procam

  Ontdek, ontwikkel en toon jouw talent! Dat is de reden dat Procam mee doet aan de IT-Talent game. Met ons IT Traineeship leren wij onze Young Professionals zichzelf ontdekken, maar ook hun grenzen te verleggen door uit hun comfortzone te stappen. Dit is niet iets wat je alleen tijdens ons 2-jarig talentenprogramma leren met coaching en trainingen, maar het is een manier van denken en handelen die jij je hele carrière kan toepassen. Ga jij de uitdaging met jezelf en je toekomst aan? Maak nu kennis met Procam.

 • Rabobank

  Rabobank is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag en is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

 • Rijksoverheid

  Bij de Rijksoverheid werk je als ICT-specialist aan belangrijke thema’s als privacy, security en cybercrime.

 • Sogeti

  Wil jij je vakmatig én persoonlijk ontwikkelen? Ben je niet snel uit het veld te slaan en ga je graag een uitdaging aan? Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij een grote ICT-dienstverlener? Kom dan werken bij Sogeti! Wij bieden je een baan die je uitdaagt en stimuleert, een carrière waarmee je het beste uit jezelf haalt.

  Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten, Young Professionals en ervaren IT-professionals. Ontdek wat Sogeti je te bieden heeft en wie weet maak jij binnenkort deel uit van de ruim 2.500 medewerkers in Nederland.

De deelnemende topwerkgevers aan IT-Talent 2018 waren: