Deelnemende topwerkgevers

Deze werkgevers namen deel aan IT-Talent 2019:

 • Betabit

  Wij ontwikkelen maatwerk software die onze klanten succesvol maakt. Met ruim 100 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn wij marktleider in softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met hands-on DevOps ervaring. Maak kennis met Betabit.

 • Capgemini

  Meer dan een halve eeuw geleden groeide Sogeti, vandaag de dag Capgemini genoemd, uit tot ’s werelds grootste dienstverlener op het gebied van consultancy, technologie en outsourcing. Met ruim 190.000 medewerkers wereldwijd opereren we in meer dan 40 landen en helpen we klanten op weg met hun digitale transformatie.

  Samen met onze klanten creëren en leveren we business- en IT-oplossingen die aansluiten op de behoefte van de klant. En die concrete resultaten leveren. Denk aan het inrichten van de bedrijfsarchitectuur en processen. Het structureren, verwerken en beveiligen van data. Het bouwen van een optimale digitale klantbeleving. Het implementeren van standaardpakketten voor de bedrijfsvoering. Het ontwikkelen van nieuwe software én adviseren van management.

  Meer weten over Capgemini, onze mensen én hoe het is om bij ons te werken. Kijk dan op www.werkenbijcapgemini.nl en hou vooral social media in de gaten!

 • Experis

  Experis is actief in 50 landen wereldwijd. We zijn onderdeel van ManpowerGroup, wereldwijd dé hr-expert met vernieuwende arbeidsmarktoplossingen.

  Experis bemiddelt al meer dan 30 jaar professionals voor vaste posities (werving & selectie) en op interim basis. Ook bieden we projectoplossingen en zp-contractering. We doen dat vanuit drie specialismen, waaronder IT. Onderdeel van Experis IT zijn de bedrijven Peak-IT, iSense en Experis Ciber. Daarmee is Experis een grote speler op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland. Onze overtuiging is dat met plezier werken vanuit persoonlijke drijfveren, leidt tot succes. Experis verbindt de ambitie van opdrachtgevers met de talenten van professionals. Als deze samenkomen, behalen we samen een optimaal resultaat. Dit doen we met veel enthousiasme, succes en toewijding. Talent en de wil om je te blijven ontwikkelen, zorgen ervoor dat een professional vandaag én morgen het verschil maakt. Wij dagen professionals uit om de regie te nemen over hun eigen ontwikkeling. Experis faciliteert hierin en helpt organisaties bij het aantrekken, stimuleren en blijven ontwikkelen van talent. Samen met onze opdrachtgevers en professionals kijken we wat nodig is om het verschil te blijven maken. Nu en in de toekomst.

 • NCIM

  Werken bij NCIM Groep: dat betekent dat jij terecht komt in een innovatieve en technische omgeving, waarbij we allemaal dezelfde passie delen: technologie. Ben jij dus al van jongs af aan bezig met computers? Los je graag puzzels op? En is programmeren jouw hobby? Dan voel jij je bij ons vast en zeker thuis!

   Wij werken bij uiteenlopende klanten aan complexe ICT-oplossingen in de branches Defensie&Nato, Openbare Orde & Veiligheid en de Industrie. Zo werk jij als Software Engineer bijvoorbeeld mee aan de ontwikkeling van een prototype voor een command and control systeem voor defensie, ontwikkel jij een forensische applicatie die helpt bij het oplossen van misdrijven of programmeer je software voor het grootste meldkamersysteem van Nederland!

  NCIM Groep is opgericht in 1988 door Toon Akkermans, nog altijd de eigenaar en Algemeen Directeur van NCIM. Bij NCIM Groep is iedereen (begonnen als) Software Ontwikkelaar en daar zijn wij trots op!

 • Procam

  Ontdek, ontwikkel en toon jouw talent! Dat is de reden dat Procam mee doet aan de IT-Talent game. Met ons IT Traineeship leren wij onze Young Professionals zichzelf ontdekken, maar ook hun grenzen te verleggen door uit hun comfortzone te stappen. Dit is niet iets wat je alleen tijdens ons 2-jarig talentenprogramma leren met coaching en trainingen, maar het is een manier van denken en handelen die jij je hele carrière kan toepassen. Ga jij de uitdaging met jezelf en je toekomst aan? Maak nu kennis met Procam.

De deelnemende topwerkgevers aan IT-Talent 2019: