Topwerkgevers

Onderstaande topwerkgevers deden mee aan IT-Talent 2018:

 • Capgemini

  Capgemini doet mee aan de IT-Talent game omdat Capgemini graag kennis maakt met getalenteerde HBO en WO studenten die zich verder willen ontwikkelen in de techniek. Wij bieden Young Professionals een vliegensvlugge start van hun carrière in een professionele omgeving. We zijn bereid elkaar te helpen, werken op basis van vertrouwen en bieden je de vrijheid om je te ontwikkelen en nieuwe initiatieven op te pakken. Herken jij je in dit profiel en ben jij vastbesloten om jouw ambitie om te zetten in succes? Dan maken wij graag kennis met jou!

 • ING

  ING is een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse origine en levert momenteel diensten op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen.

 • NCIM

  NCIM Groep is een detacheringsorganisatie, gericht op software ontwikkeling.

 • Procam

  Ontdek, ontwikkel en toon jouw talent! Dat is de reden dat Procam mee doet aan de IT-Talent game. Met ons IT Traineeship leren wij onze Young Professionals zichzelf ontdekken, maar ook hun grenzen te verleggen door uit hun comfortzone te stappen. Dit is niet iets wat je alleen tijdens ons 2-jarig talentenprogramma leren met coaching en trainingen, maar het is een manier van denken en handelen die jij je hele carrière kan toepassen. Ga jij de uitdaging met jezelf en je toekomst aan? Maak nu kennis met Procam.

 • Rabobank

  Rabobank is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag en is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

 • Rijksoverheid

  Bij de Rijksoverheid werk je als ICT-specialist aan belangrijke thema’s als privacy, security en cybercrime.

 • Sogeti

  Wil jij je vakmatig én persoonlijk ontwikkelen? Ben je niet snel uit het veld te slaan en ga je graag een uitdaging aan? Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij een grote ICT-dienstverlener? Kom dan werken bij Sogeti! Wij bieden je een baan die je uitdaagt en stimuleert, een carrière waarmee je het beste uit jezelf haalt.

  Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten, Young Professionals en ervaren IT-professionals. Ontdek wat Sogeti je te bieden heeft en wie weet maak jij binnenkort deel uit van de ruim 2.500 medewerkers in Nederland.

De deelnemende topwerkgevers aan IT-Talent 2018 waren: