Word jij het IT-Talent 2018?

Ben jij een hbo of wo student (of net afgestudeerd) met grote interesse in IT ? Wil jij in contact komen met topwerkgevers met uitdagende IT opdrachten? Doe dan de one-minute-test en ontdek of jij mee kan doen aan IT-Talent 2018. De competitie bestaat uit verschillende rondes en een finale. Hoe verder jij komt, hoe meer kans je maakt op de titel IT-Talent 2018, het prijzengeld van 5000 euro of één van de andere super prijzen!

Schrijf je nu in voor IT-Talent!

Finale IT-Talent 2017!

De finale van IT-Talent 2017 vond plaats op 3 februari jl. op de Uithof in Den Haag. Na twee intensieve en spannende rondes tijdens De Nederlandse Carrièredagen en de inhousedagen zijn de tien high potentials bekend gemaakt die hebben gestreden om de titel IT-Talent 2017 en het prijzengeld van € 5.000.

Alle finalisten op een rijtje:

Sebastian Zijerveld namens Capgemini, Ronald de Boer namens Rijksoverheid, Siebren Vroegindeweij namens NCIM, Luuk Maters namens Sogeti, Ward Heij namens Procam en de vijf finalisten die middels de wildcard de finale hebben bereikt: Rick van der Waal, Tessa Klunder, Janina Roppelt, Yoshua Nahar en Xander Gerrmann.

Tijdens de finale moesten ze zich nog één keer bewijzen ten overstaande van alle recruiters en experts uit het werkveld. Na een intensief dagprogramma ging het hele gezelschap skiën op de indoor skibaan waarna tijdens een feestelijk finalediner de uitslag bekend werd gemaakt.

Nadat de laatste bedrijfsprijzen zijn vergeven was het moment van de ontknoping daar. En IT-Talent 2017 is…Ward Heij! Naast het prijzengeld wint Ward namens Procam een Samsung Galaxy S7 of Iphone 7 + 2 jaar onbeperkte databundel.

Maak kans op €5.000,-

De prijzen

Word IT-Talent 2018 en win € 5.000,- en andere fantastische prijzen!

Meer

Topwerkgevers

Maak kennis met topwerkgevers uit de IT branche en laat zien wie jij bent!

Meer

Het verhaal van

Wat zijn jouw ambities? Laat je inspireren door de verhalen van deze werknemers!

Meer

De deelnemende topwerkgevers aan IT-Talent 2018 zijn: