Word jij het IT-Talent 2019?

Ben jij een hbo of wo student (of net afgestudeerd) met grote interesse in IT? Wil jij in contact komen met topwerkgevers met uitdagende IT opdrachten? Doe dan de one-minute-test en ontdek of jij mee kan doen aan IT-Talent 2019. De competitie bestaat uit verschillende rondes en een finale. Hoe verder jij komt, hoe meer kans je maakt op de titel IT-Talent 2019, het prijzengeld van 5000 euro of één van de andere super prijzen!

Schrijf je nu in voor IT-Talent!

Finale IT-Talent 2018!

De finale van IT-Talent 2018 vond plaats op 2 februari jl. op het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht. Na twee intensieve en spannende rondes tijdens De Nederlandse Carrièredagen en de inhousedagen zijn de tien high potentials bekend gemaakt die hebben gestreden om de titel IT-Talent 2018 en het prijzengeld van € 5.000.

Alle finalisten op een rijtje:

Céline Verhoef (Sogeti), Chantal Olieman (ING), Daniel Groen (Wildcard), Gijs Koning (Procam), Jelle Bulthuis (Wildcard), Kornee Kleijwegt (Rijksoverheid), Quiri Passchier (Wildcard), Stefan Wijers (Rabobank), Sven van den Beukel (Capgemini) en Thomas Bolderheij (NCIM Groep).

Tijdens de finale moesten ze zich nog één keer bewijzen ten overstaande van alle recruiters en experts uit het werkveld. Na een intensief dagprogramma kon het hele gezelschap de wereld van virtual reality ontdekken in de VR Room waarna tijdens een feestelijk finalediner de uitslag bekend werd gemaakt.

Nadat de laatste bedrijfsprijzen zijn vergeven was het moment van de ontknoping daar. En IT-Talent 2018 is…Chantal Olieman! Naast het prijzengeld wint Chantal ook de bedrijfsprijs namens ING.

Maak kans op €5.000,-

De prijzen

Word IT-Talent 2019 en win € 5.000,- en andere fantastische prijzen!

Meer

Topwerkgevers

Maak kennis met topwerkgevers uit de IT branche en laat zien wie jij bent!

Meer

Het verhaal van

Wat zijn jouw ambities? Laat je inspireren door de verhalen van deze werknemers!

Meer

De deelnemende topwerkgevers: