Topwerkgevers

 • Enexis

  Enexis brengt stroom en gas in huizen, bedrijven en overheden. We beheren de kabels en leidingen en zorgen dat onze klanten altijd beschikken over de energie die ze nodig hebben. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Bij ons komt techniek dus veel aan de orde, maar het draait vooral om mensen. Elk jaar biedt Enexis een selecte groep van veelbelovende hbo- talenten de mogelijkheid om deel te nemen aan het Enexis Trainee Programma. In dit tweejarige programma krijg je de kans om je potentie om te zetten in werkelijk vermogen, voor Enexis en voor jezelf. Je realiseert twee projecten op verschillende afdelingen binnen Enexis en je volgt een intensief persoonlijk ontwikkelprogramma. Als je jouw traineeship met succes hebt afgerond, kom je in aanmerking voor een mooie functie binnen Enexis. Na een succesvolle deelname aan de 1e en de 2e EnergyTalent doen wij ook dit jaar weer mee met deze boeiende game om potentiële trainees met ons kennis te laten maken! Ben je studerende voor je hbo-/wo opleiding en geïnteresseerd in Enexis en ons traineeship? Geef je dan nu op voor Energy Talent!

  Lees het verhaal van.....

 • TenneT

  Geen licht, geen centrale verwarming, geen muziek uit de stereo, geen beeld op tv of internet. Misschien weet je helemaal niet wat dat is; geen stroom. Want stroom is heel vanzelfsprekend. Je wordt je er pas van bewust als het er niet is. TenneT is als eerste grensoverschrijdende elektriciteitstransporteur van Europa het aangewezen bedrijf om daar in Nederland, en een belangrijk deel van Duitsland, voor te zorgen. Elektriciteit 24 uur per dag, of zoals wij het graag noemen; ‘Power around the clock’. Onze medewerkers zijn essentieel voor het realiseren van onze ambities. Voor de maatschappelijke taak die TenneT heeft, bieden wij technisch inhoudelijke en innovatieve uitdagingen in het werk in een omgeving die steeds internationaler en duurzamer wordt. Veiligheid, gezondheid en ontwikkeling staan hierbij voor onze mensen centraal.
  Studenten en net afgestudeerden zijn de nieuwe impuls die wij nodig hebben om ons te blijven ontwikkelen. De Energy Talent Game geeft ons de kans om met jong talent in contact te komen.

  Lees het verhaal van ....

De deelnemende topwerkgevers aan Energy Talent 2016 zijn: