FAQ

Wanneer sluit de inschrijving voor Energy Talent 2016?
De inschrijving sluit op 30 oktober 2015.

Hoe is het verdere verloop van de game?
Een beschrijving van het verloop van de game vind je hier. Na inschrijving zul je per e-mail op de hoogte worden gehouden van jouw deelname. Noteer alvast alle data in jouw agenda en volg ons op Facebook en Twitter.

Hoeveel tijd gaat mij de deelname aan Energy Talent kosten?
Hoeveel tijd deelname aan de game kost, ligt er natuurlijk aan hoe ver jij komt! Iedere ronde biedt kansen om je verder te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden, dus deelname levert altijd grote voordelen op. Hieronder beschrijven wij globaal de tijdsinvestering per ronde en geven wij tips mee hoe jij jezelf zo goed mogelijk kunt voorbereiden.

Online inschrijven duurt gemiddeld 10 minuten.

Laat jouw cv checken via cvcheck.info. Gebruik actiecode: TALENT2016. Je wordt binnen één dag geholpen.

Maak kennis met topwerkgevers op De Energie Carrièredagen op 27 of 28 november, dit duurt één dag.

Bezoek de bedrijven die jou uitnodigen, dit duurt per bedrijf één dag.

Voorbereidingen/huiswerk?
Tijdens De Energie Carrièredagen op 27 of 28 november kan het zijn dat jij jouw toekomstige stageplaats/traineeship of baan vindt. Dan wil je natuurlijk verbluffend goed overkomen. Hoe doe je dat?
 
 Bekijk onze website: lees hier over de bedrijven die deelnemen aan Energy Talent en lees hier het verhaal van het rolmodel van elk bedrijf.
 
 Print je cv een aantal keer en neem deze mee. 

 Kleren maken de man (en de vrouw): kleed je representatief. Je hoeft echt niet in pak te komen, maar zorg dat je er verzorgd uitziet.

 Als je een gesprek hebt met één of meerdere Energy Talent bedrijven, bekijk dan de website van het bedrijf waarmee je een gesprek hebt. Tip: ga op de site van het bedrijf ook naar het kopje ‘werken bij’; hier vind je informatie over welke stages/traineeships/banen dit bedrijf te bieden heeft en naar wat voor student/starter zij op zoek is. 

 Zorg dat je op tijd bent. Plan je trip naar De Energie Carrièredagen in de Jaarbeurs Utrecht (Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht). Trein: www.ns.nl, auto: www.anwb.nl.

Niet uitgenodigd voor een gesprek?
Of geen gesprek met jouw favoriete Energy Talent bedrijf? Geen nood! Tijdens de Energy Carrièredagen zijn alle Energy Talent bedrijven aanwezig met een stand. Dit is jouw kans om hen te ontmoeten en uitgenodigd te worden voor een wildcard. Wat is een wildcard? Ieder Energy Talent bedrijf houdt een aantal plaatsen vrij voor een gesprek met een Energy Talent, voor jou! Het is dus aan jou om de stands van de Energy Talent bedrijven te bezoeken en een praatje aan te knopen met een werknemer van het bedrijf. Op deze manier leer jij het bedrijf kennen en kan je alles vragen wat je wilt. Bovendien kan de werknemer van het bedrijf jou een wildcard geven.

Heb je een gesprek of een wildcard gescoord?
Gefeliciteerd, weer een stap dichterbij de volgende ronde! Meld je tijdig bij de gespreksruimtes, zenuwachtig zijn is niet nodig, iedereen kijkt er naar uit om jou te ontmoeten, dus probeer jezelf te zijn en maak er een leuk gesprek van.

Waar speelt de game zich af?
De inschrijving kun je online doen, waar jij je ook bevindt.
De Energie Carrièredagen vinden plaats in de Jaarbeurs Utrecht.
De bedrijfsbezoeken vinden plaats op de hoofdkantoren van de topwerkgevers of een andere belangrijke locatie van het bedrijf.
De finale vindt plaats bij de Uithof in Den Haag.

Wat voor een kosten zijn er aan verbonden?
Aan deelname zijn geen kosten verbonden!

Hoe zit het met de vertrouwelijke behandeling van mijn gegevens?
De persoonlijke gegevens, c.v. en testresultaten krijgen een strikt vertrouwelijke behandeling. Uitsluitend de deelnemende werkgevers zullen jouw gegevens ontvangen voor het verloop van de game. Jouw gegevens worden nooit zonder schriftelijke toestemming doorgegeven aan derden. Voor het doorgeven van de uitslag van jouw capaciteitentest (die pas in een latere fase van de game plaatsvindt) zullen wij jou separaat om schriftelijke toestemming vragen.

Is je vraag niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op!

De deelnemende topwerkgevers aan Energy Talent 2016 zijn: