Deelnemende topwerkgevers

 • ASML

  ASML, een succesvolle Nederlandse hightech onderneming, produceert complexe lithografiemachines die chipproducenten inzetten bij de productie van IC’s. 

 • Coolblue

  Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Wilrijk (BE), Lochristi (BE) en Zaventem (BE). De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie & Tablets, Computer & Netwerk, Tuin & Gereedschap tot Koken & Wonen. In 2017 behaalde het bedrijf een omzet van 1,2 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in Nederland en België.

 • Deloitte

  Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Die met multidisciplinaire teams werkt voor toonaangevende internationale klanten uit alle industrieën? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Dan is Deloitte jouw plek. Met ruim 5.100 medewerkers en 15 kantoren in Nederland de grootste op het gebied van consultancy, risk advisory, tax, accountancy en financieel advies.

 • ExxonMobil

  ExxonMobil is ‘s werelds grootste beursgenoteerde internationale olie- en gasmaatschappij en een van de grootste petrochemische bedrijven ter wereld.

 • First Consulting

  First Consulting is een snelgroeiende, no-nonsense consultancy organisatie. Een consultant van First Consulting werkt aan operationele vraagstukken bij toonaangevende bedrijven in de infrastructuur, telecom, verzekeraars, banken & verzekeraars, retail & industrie en energie. Wij helpen met onze scherpe blik klanten als ABN AMRO, BAM, Eneco, Heineken, KPN, NS, PostNL, Stedin en Vodafone bij het verbeteren van hun operationele performance. Deze verbetering is meetbaar, levert duurzaam resultaat op en wordt bereikt door het aanpassen van processen, technologie en organisatie. Dit resultaat bereiken onze medewerkers samen met de werknemers van onze klanten, altijd op locatie van de klant.

  Wij zijn altijd op zoek naar toppers, met minder nemen we geen genoegen. In uitdagende functies helpen wij je verder te ontwikkelen en nóg beter te worden. Kom jij met ons het verschil maken?

 • Fugro

  Bij Fugro werk je in een succesvolle, innovatieve Nederlandse onderneming die opereert in een uitdagende en internationale omgeving in meer dan 60 landen met 12.500 medewerkers.

  Wereldwijd verzamelen en interpreteren wij gegevens over het aardoppervlak en de (zee) bodem. Op basis hiervan stellen wij adviezen op voor onder andere de olie- en gasindustrie, de mijnbouw, de aanleg van infrastructuur en de bouw. Bovendien zet Fugro –als Nederlands grootste ingenieursbureau – haar kennis en technologiën in voor duurzame oplossingen op het gebied van watermanagement.

  Werken bij Fugro betekent een veelzijdige baan, eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid. Je staat aan het roer van je eigen (internationale) loopbaan en krijgt volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je kiest voor afwisselend werk in unieke projecten en voor teamwork met collega’s en klanten over de hele wereld.

 • ING

  Met ruim 40 miljoen klanten zijn we de grootste online bank van Europa. Bij ING zetten we alles op alles om onze klanten de beste bankervaring te geven. Het werkt. In 2016 is ING uitgeroepen tot de Beste Digitale Bank van West-Europa. In 2017 zijn we verkozen tot Beste Bank ter Wereld.

  Tijdens ons 4-jarige traineeship leer je van de meest getalenteerde en ervaren professionals uit de branche en werk je op belangrijke, omvangrijke projecten. Jij gaat het verschil maken in één van onze traineetracks: Retail Banking, Wholesale Banking, Finance, Risk, Information Technology, Human Resources of Operations & Change.

 • NS

  Bij NS sta je midden in de samenleving en lever je een grote bijdrage aan de maatschappij. Zo kun je meedenken over de service aan 1,2 miljoen dagelijkse reizigers, maar ook over uitdagende projecten en innovatieve technische oplossingen.

  Bij NS zoeken wij ieder jaar talenten voor ons technisch traineeship . Zonder trein geen NS. Dat klinkt simpel, maar elke dag 5.000 treinen probleemloos laten rijden is een technische prestatie van wereldformaat. Als technisch trainee bij NS werk je samen met je collega’s op het snijvlak van techniek, mensen en processen.
  Zo ontwikkelden onze technici een trackingsysteem in de rails dat slijtage aan de wielen signaleert. Ze voorkomen storingen door gebruik te maken van ‘conditie monitoring’.

  Kortom, van werktuigbouw tot elektrotechniek en van technisch advies tot projectmanagement: alles is mogelijk bij NS.

   

 • Ministerie van Defensie

  Het ministerie van Defensie bestaat uit de Bestuursstaf, de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Commando DienstenCentra en de Defensie Materieel Organisatie.

 • Strategy&

  Strategy& is een wereldwijd team van pragmatische strategen die haar klanten helpt om essentiële voordelen te behalen.

  Onze klanten willen een pragmatische strategie die zich eenvoudig laat omzetten in acties en hen helpt om in sterk concurrerende, wereldwijde markten leidend te zijn. Wij combineren het beste strategische en operationele denken en helpen zo onze klanten om samen met hen onderscheidende kwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn om hun concurrenten te overtreffen.

  Voortbouwend op meer dan 100 jaar ervaring binnen de strategie consulting industrie, zijn we nu gericht op het transformeren van de toekomst van de consulting industrie. We hopen dit samen met jou te doen.

De deelnemende topwerkgevers aan BestGraduates 2018 waren: