Deelnemende topwerkgevers aan BestGraduates 2020 en voorgaande edities zijn o.a..:

 • First Consulting

  First Consulting is een snelgroeiende, no-nonsense consultancy organisatie. Een consultant van First Consulting werkt aan operationele vraagstukken bij toonaangevende bedrijven in de infrastructuur, telecom, verzekeraars, banken & verzekeraars, retail & industrie en energie. Wij helpen met onze scherpe blik klanten als ABN AMRO, BAM, Eneco, Heineken, KPN, NS, PostNL, Stedin en Vodafone bij het verbeteren van hun operationele performance. Deze verbetering is meetbaar, levert duurzaam resultaat op en wordt bereikt door het aanpassen van processen, technologie en organisatie. Dit resultaat bereiken onze medewerkers samen met de werknemers van onze klanten, altijd op locatie van de klant.

  Wij zijn altijd op zoek naar toppers, met minder nemen we geen genoegen. In uitdagende functies helpen wij je verder te ontwikkelen en nóg beter te worden. Kom jij met ons het verschil maken?

 • Fugro

  Fugro is 's werelds grootste onafhankelijke leverancier van geo-intelligence en asset integrity oplossingen voor grote constructies, infrastructuur en natuurlijke hulpbronnen. Fugro levert  de technische gegevens en informatie die nodig is om constructies en infrastructuur op een veilige, betrouwbare en efficiënte manier te ontwerpen, construeren en onderhouden. Met haar diensten streeft Fugro ernaar om een vitale bijdrage te leveren aan het bouwen van een leefbare wereld. Fugro is beursgenoteerd en heeft ruim 10.000 medewerkers werkzaam in 65 landen.

  Een carrière binnen Fugro betekent werken in een innovatieve, uitdagende en internationale werkomgeving waarin je samenwerkt met gemotiveerde collega's vanuit de gehele wereld. Bij Fugro zijn we er trots op dat we geo-intelligence en asset integrity oplossingen leveren om bij te dragen aan een leefbare wereld. Fugro is een internationale organisatie met vele carrièremogelijkheden in Nederland en daarbuiten.

 • ING

  ING is een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse origine en levert momenteel diensten op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen.

 • Ministerie van Defensie

  Het ministerie van Defensie bestaat uit de Bestuursstaf, de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Commando DienstenCentra en de Defensie Materieel Organisatie.

  Defensie is niet zomaar een werkgever. Met een baan bij het ministerie van Defensie investeer je in je toekomst. Direct of indirect werk je aan vrede en veiligheid in Nederland en daarbuiten. De grotere krijgsmachtonderdelen Koninklijke Marine, -Landmacht, -Luchtmacht en de Marechaussee, treden overal ter wereld op. Maar je kunt ook als militair of als burger aan de slag bij één van de ondersteunende onderdelen van Defensie: de Bestuursstaf, de Defensie Materieel Ondersteuning of het Defensie Ondersteuningscommando. Hier werk je als inkoper, ICT'er, technicus, communicatiemedewerker of in één van de vele andere burgerfuncties.

 • Tata Consultancy Services

  Tata Consultancy Services is marktleider op het gebied van IT services, consulting en bedrijfsoplossingen met een groot innovatienetwerk. 

  De missie van Tata Consultancy services is om klanten te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken door het leveren van innovatieve, best-in-class consulting, IT-oplossingen en -diensten. Het doel is dan ook voor klant en collega om met veel plezier samen te werken.

  Tata Consultancy Services is wereldwijd actief, met een gevarieerde groep van meer dan 446.475 medewerkers (inclusief dochterondernemingen) die 146 nationaliteiten vertegenwoordigen, verspreid over 46 landen. 

  Tata Consultancy Services is Global Top Employer, erkend door het Top Employers Institute). Bij Tata Consultancy Services blijven talenten zich ontwikkelen om op hun best te presteren. Een speciaal team focust zich dan ook op jouw talentstrategie, personeelsplanning, on-boarding, leren en ontwikkelen, prestatiemanagement, leiderschapsontwikkeling, loopbaan- en opvolgingsmanagement, beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur. 

 • Deloitte

  Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Die met multidisciplinaire teams werkt voor toonaangevende internationale klanten uit alle industrieën? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Dan is Deloitte jouw plek. Met ruim 5.100 medewerkers en 15 kantoren in Nederland de grootste op het gebied van Audit & Assurance, Risk Advisory, Tax & Legal, Consulting en Financial Advisory.

 • ExxonMobil

  ExxonMobil is ‘s werelds grootste beursgenoteerde internationale olie- en gasmaatschappij en een van de grootste petrochemische bedrijven ter wereld.

  De Benelux staat bekend om zijn multiculturele, meertalige bevolking en om de nauwe samenwerking tussen de aangesloten landen. Dat geldt ook voor onze hoofdvestigingen in Rotterdam, Antwerpen en Brussel met een divers personeelsbestand dat nauw samenwerkt met collega's en partners in de hele regio. Een carrière bij een van deze vestigingen brengt u in contact met onze activiteiten in de hele regio en met bedrijven over de hele wereld.

 • KLM Royal Dutch Airlines

  De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is de nationale luchtvaartmaatschappij en één van de tien grootste werkgevers van Nederland. Thuishaven is de luchthaven Schiphol bij Amsterdam. KLM opereert wereldwijd en vormt de kern van de KLM Groep, waarvan ook KLM Cityhopper, Martinair en Transavia deel uitmaken

 • NS

  NS staat midden in de samenleving. Elke dag brengen we ruim 1 miljoen reizigers overal naartoe. Met het drukste spoorwegnet van Europa, de meest complete reisplanner van Nederland en het grootste deelfietssysteem ter wereld. Dat draait natuurlijk niet vanzelf, daar komt veel bij kijken. Om dit te realiseren zijn we altijd op zoek naar talent, overal in de organisatie.

  Misschien denk je bij NS in eerste instantie alleen aan treinen en stations. Maar er is zoveel meer dan dat. Bij een treinreis kom je veel afdelingen eigenlijk al tegen. Zo zit ‘IT’ in de Reisplanner app op je mobiel, maar ook bijvoorbeeld in de toegangspoortjes. Je abonnement is ‘Commercie’. De trein: een en al ‘Techniek’. En om financieel gezond te blijven zijn finance professionals van cruciaal belang. Zoveel afdelingen, zoveel mogelijkheden.

  Je kunt je carrière bij ons dan ook niet van begin tot eind uitstippelen. We vinden het belangrijk jou te stimuleren in je persoonlijke ontwikkeling, zodat je alles uit jezelf kunt halen. Met jouw vakkennis, ideeën en inzet kun jij bij NS anders denken en echt het verschil maken. Want wat je rol ook is; bij NS ben je onmisbaar voor de reis van vandaag, morgen en in de toekomst.
  De reis van morgen begint bij jou.

BestGraduates 2019 werd georganiseerd in samenwerking met o.a.: