Deelnemende topwerkgevers 2018

 • ASML

  ASML, een succesvolle Nederlandse hightech onderneming, produceert complexe lithografiemachines die chipproducenten inzetten bij de productie van IC’s. 

 • Coolblue

  Coolblue levert consumer goods in de Benelux via ruim 170 gespecialiseerde webshops en 4 fysieke winkels in Nederland en België.

 • Deloitte

  Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Die met multidisciplinaire teams werkt voor toonaangevende internationale klanten uit alle industrieën? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Dan is Deloitte jouw plek. Met ruim 5.100 medewerkers en 15 kantoren in Nederland de grootste op het gebied van consultancy, risk advisory, tax, accountancy en financieel advies.

 • ExxonMobil

  ExxonMobil is ‘s werelds grootste beursgenoteerde internationale olie- en gasmaatschappij en een van de grootste petrochemische bedrijven ter wereld.

 • Fugro

  Bij Fugro werk je in een succesvolle, innovatieve Nederlandse onderneming die opereert in een uitdagende en internationale omgeving in meer dan 60 landen met 12.500 medewerkers.

  Wereldwijd verzamelen en interpreteren wij gegevens over het aardoppervlak en de (zee) bodem. Op basis hiervan stellen wij adviezen op voor onder andere de olie- en gasindustrie, de mijnbouw, de aanleg van infrastructuur en de bouw. Bovendien zet Fugro –als Nederlands grootste ingenieursbureau – haar kennis en technologiën in voor duurzame oplossingen op het gebied van watermanagement.

  Werken bij Fugro betekent een veelzijdige baan, eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid. Je staat aan het roer van je eigen (internationale) loopbaan en krijgt volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je kiest voor afwisselend werk in unieke projecten en voor teamwork met collega’s en klanten over de hele wereld.

 • ING

  Met ruim 40 miljoen klanten zijn we de grootste online bank van Europa. Bij ING zetten we alles op alles om onze klanten de beste bankervaring te geven. Het werkt. In 2016 is ING uitgeroepen tot de Beste Digitale Bank van West-Europa. In 2017 zijn we verkozen tot Beste Bank ter Wereld.

  Tijdens ons 4-jarige traineeship leer je van de meest getalenteerde en ervaren professionals uit de branche en werk je op belangrijke, omvangrijke projecten. Jij gaat het verschil maken in één van onze traineetracks: Retail Banking, Wholesale Banking, Finance, Risk, Information Technology, Human Resources of Operations & Change.

 • NS

  Kies je voor NS dan kies je voor een traditioneel vervoersbedrijf dat is uitgegroeid tot een veelzijdige en eigentijdse dienstverlener.

 • Rijksoverheid

  Werk je bij Rijksoverheid, dan werk je aan de Nederlandse samenleving.

 • Strategy&

  Strategy& is een wereldwijd team van pragmatische strategen die haar klanten helpt om essentiële voordelen te behalen.

  Onze klanten willen een pragmatische strategie die zich eenvoudig laat omzetten in acties en hen helpt om in sterk concurrerende, wereldwijde markten leidend te zijn. Wij combineren het beste strategische en operationele denken en helpen zo onze klanten om samen met hen onderscheidende kwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn om hun concurrenten te overtreffen.

  Voortbouwend op meer dan 100 jaar ervaring binnen de strategie consulting industrie, zijn we nu gericht op het transformeren van de toekomst van de consulting industrie. We hopen dit samen met jou te doen.

 • Tata Steel

  Tata Steel is één van de grootste staalproducenten van Europa. Wij produceren, bewerken en distribueren jaarlijks 18 miljoen ton hoogwaardig staal voor producten in bijvoorbeeld de bouw, automobielindustrie, verpakkingssector en de lucht- en ruimtevaartindustrie.

De deelnemende topwerkgevers aan BestGraduates 2018 zijn: