Testimonials 1.000 euro winnaars

 

 

Marith Zwarts

Ik zat op mijn werk toen ik gebeld werd en ik dacht in eerste instantie dat het telefoontje iets met mijn huisgenootje te maken had die in de finale van Best Graduates stond. Toen ze vertelde dat ik 1.000 euro had gewonnen was ik natuurlijk door het dolle heen. Ik kon het bedrag heel goed gebruiken omdat ik bezig was met het plannen van een stage in de Fillipijnen!

Wouter Lankhorst

Wat moest ik lachen toen ik hoorde dat ik €1.000 had gewonnen voor het opgeven van iemand anders! Ergens in november heb ik een vriend opgegeven, en er daarna nooit meer aan teruggedacht. Dit is natuurlijk wel een schitterend cadeau en een mooie reminder aan een leuke en interessante Best Graduates periode. Mijn reis naar Australië is in ieder geval een stukje dichterbij gekomen!

Jasper Mutsaerts

In een vlaag van verstandsverbijstering besloot ik op een blauwe maandag een aantal vrienden op te geven voor de BestGraduates Game 2011. Toen ik een paar maanden later een e-mail kreeg van een van de finalisten Lisette Beekman met de boodschap dat ik de gelukkige winnaar was van het riante bedrag van €1.000 sprong ik een gat in de lucht. Ik heb het bedrag gebruikt voor een reis van 10 dagen naar Shanghai! Een aanrader dus om mensen op te geven voor deze game!

Koen van Riel

"Mijn oog voor talent is dit jaar niet onopgemerkt gebleven. Voordat het GestGraduates evenement van start ging, besloot ik een paar high potentials op te geven. Onder hen de latere winnaar van dit jaar. Een dag na de finale had ik een vrolijke winnaar op mijn voicemail staan, die mij het goede nieuws bracht. Enkele dagen later werd dit bevestigd door Geesje. Aangezien ik twee weken later een Eurotrip gepland had staan was deze geldprijs een leuke verrassing!"

Robert Verbeek

Zelf had ik niet deelgenomen aan BestGraduates omdat ik het semester in het buitenland zat. Ik had wel enkele mensen opgegeven waarvan ik dacht dat zij een goede kans zouden maken maar was dat ik al lang weer vergeten. Daarom was ik ontzettend verrast toen ik maanden later plotseling bericht kreeg dat ik winnaar van 1.000 euro was. Ik heb het geld toen gebruikt voor een prachtige reis door de Rocky Mountains. BestGraduates bedankt!

 Jessica Sun

“Toen ik werd gebeld door de projectmanager van BestGraduatres dacht ik in eerste instantie dat haar belletje iets te maken had met mijn deelname van vorig jaar. Ik stond er helemaal niet meer bij stil dat ik nog kans maakte op de 1000 euro. Natuurlijk was ik wel heel blij toen ik hoorde dat ze daarvoor belde! Ik kon het geld ook erg goed gebruiken, omdat ik net mijn huis aan het verbouwen was. Het geld is dus vooral daarin gaan zitten!”

Arjan Keizer

“Het was natuurlijk super relaxed toen ik hoorde dat ik 1000 euro had gewonnen. Temeer omdat ik een reis naar Midden-Amerika in de planning had staan. Ik wist dus meteen waar ik het geld voor zou gaan gebruiken, haha. Ik had overigens Lodewijk Alblas opgegeven. Hij is de vriend van mijn zusje en behaalde ook nog eens een mooie twaalfde plek in de finale.”

Loes Verstappen

“Ik was helemaal vergeten dat ik iemand voor de BestGraduates game had opgegeven! Ik moest dus echt even schakelen toen ik hoorde dat ik de 1000 euro had gewonnen. Ik heb ook de hele dag alleen maar staan springen en kreeg die grijns niet meer van mijn gezicht. Voor een student voelt 1000 euro toch als een miljoen, haha. Wat ik met het geld ga doen? Ik heb het nu nog even veilig op mijn rekening gezet en wil er na mijn afstuderen een mooie reis van gaan maken.”

Chantal Drenthen

“Toen ik werd gebeld met het goede nieuws heb ik echt keihard staan gillen! Ik wist niet eens dat je 1000 euro kon winnen als je iemand had opgegeven. Ik was dus totaal overdonderend! Ik win eigenlijk ook nooit iets, dus daarom was ik extra verbaasd. Verder was ik vooral erg blij en kon ik het geld goed gebruiken. Ik heb het uitgegeven aan een ticket naar Bali en Kuala Lumpur. Goed besteed dus!”

Willemijn de Nooij

“Ik had een aantal mensen opgegeven. Niet voor het geld, maar omdat ik het deze mensen gunde om te winnen. Ik dacht eigenlijk ook dat je alleen de 1000 euro kon winnen als een van je kandidaten in de finale terecht was gekomen. Dit bleek dus niet zo te zijn, haha. Verder kon ik het geld heel goed gebruiken, want op het moment dat ik hoorde dat ik gewonnen had, had ik net een reis geboekt! Je raadt dus al waar ik het geld aan heb uitgegeven…"

BestGraduates 2019 werd georganiseerd in samenwerking met o.a.: