Prijzen

De volgende prijzen werden aangeboden door de deelnemende BestGraduates 2017 bedrijven. De prijzen van BestGraduates 2018 zijn nog niet bekend.

ASML, 5-daagse trip naar New York

De meeste studenten weten dat ASML lithografie machines ontwikkelt en produceert en kennen onze campus in Veldhoven. Maar wist je dat ASML ook een belangrijke productiefaciliteit heeft in de US waar meer dan 800 mensen werkzaam zijn? Win een bezoek aan deze productiefaciliteit tijdens een 5-daagse reis naar New York.

Coolblue, abseilen en overnachting in Rotterdam

Coolblue is opgericht door echte Rotterdammerts en het hoofdkantoor van Coolblue zit dan ook in Rotterdam. Om jou als winnaar kennis te laten maken met deze ondernemersstad, gooien we je gelijk in het diepe. Daarom krijg je van ons een keer abseilen van de Euromast en een diner met overnachting voor 2 in de ss Rotterdam. Dan kun je fris aan je carrière bij Coolblue beginnen.

Deloitte, unieke ervaring in persoonlijke ontwikkeling

Bij Deloitte staat de ontwikkeling van onze medewerkers centraal, dit doet Deloitte onder andere door trainingsprogramma’s op Deloitte University te organiseren en is Deloitte trotse founding partner van Singularity University in Nederland. De prijs die wij voor onze Best Graduate in petto hebben, brengt jouw persoonlijke ontwikkeling naar de next level!

ExxxonMobil, 2-daagse bezoek aan hoofdkantoor & ontmoeting topmanagers

Ontmoet tijdens een uitzonderlijk tweedaags bezoek enkele topmanagers in de hoofdkantoren van ExxonMobil in Brussel en/of Leatherhead.


Fugro, Reis mee met een boardmember 

Als mogelijke boardmember in spé nodigen we je uit in de Boardroom van Fugro, je volgt en assisteert tijdelijk één van onze Boardmembers in binnen- en buitenland.

NS, 1e klas Business Card, Lunch in Koninklijke Wachtkamer & rondleiding bij NS treinmodernisering

Jij bent een best graduate en dat vinden wij best exclusief. Een exclusieve winnaar verdient volgens ons een exclusieve prijs. Daarom bieden wij jou een privé lunch op een locatie die niet toegankelijk is voor het ‘gewone’ publiek; De Koninklijke Wachtkamer op Amsterdam Centraal! Inclusief jouw 9 beste vrienden en/of familie, een gids en een uitgebreid menu mét drankjes & eigen personeel. Maar dit is niet alles. Zo krijg je ook een persoonlijke rondleiding bij NS Treinmodernisering in Haarlem. Een directielid laat jou alle ins en outs zien van de grootste NS treinwerkplaats van Nederland. Ook een locatie die normaal gesproken niet toegankelijk is voor het publiek, maar wel voor jou ;-)

Als laatste, maar zeker niet de minste, bieden we jou een 1e klas NS Business Card. Met deze kaart kun je 3 maanden lang gratis 1e klas reizen door heel Nederland. Niet alleen voor werk, maar ook privé!

 Word jij onze finalist?

Strategy&, Ticket around the World

Ontdek de wereld, ontdek jezelf en ontdek de wereld van Strategy&: wij bieden onze winnaar een ticket around the world aan omdat wij geloven dat internationale ervaring bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling. Daarom stimuleren wij onze mensen om tijdens hun carrière in het buitenland te studeren en/of te werken. En daarom maken wij een ontdekkingsreis mogelijk voor jou waarbij we je uitnodigen om tijdens je reis onze collega's wereldwijd te ontmoeten. Ga bijvoorbeeld lunchen met een gesponsorde MBA consultant op Columbia University in New York of INSEAD in Singapore. Ga in Sydney mee met een Nederlandse collega naar een klantbezoek. Loop een dag mee met een collega die op secondment is bij een Private Equity fund in Africa. Of dineer met een Strategy& partner in Dubai of Barcelona om alles te horen over zijn of haar carrière binnen Strategy&. Stippel zo je eigen pad uit en maak er een onvergetelijke ervaring van, samen met Strategy&!Tata Steel, helikoptervlucht & lunch met directielid

"Wow, dat is gaaf" is een opmerking die wij na vrijwel elke rondleiding horen. Voor jou als winnaar willen wij daar graag nog een schepje bovenop doen. De beste manier om ons 750 ha metende bedrijfsterrein te ervaren is vanuit de lucht. Wij bieden je een exclusieve helikoptervlucht aan, waarmee je de 20 kilometer omtrek in no-time hebt afgelegd.

Zodra je weer met beide benen op de grond staat geven wij je een persoonlijke rondleiding waarbij je het proces van A- Z te zien krijgt. Tijdens een lunch met één van onze directieleden kun je rustig napraten en uitgebreid vragen stellen. Uiteraard kiezen wij voor een directielid die het best aansluit bij jouw opleiding en interesse.

Word jij onze finalist??

De deelnemende topwerkgevers aan BestGraduates 2018 zijn: