Prijzen

Afgelopen jaar maakte je kans op o.a. onderstaande te gekke prijzen!

Deloitte, FIG Pro League Hockey arrangement

Deloitte is trotse partner van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond.

Win een VIP arrangement voor jou en een aantal vrienden tijdens de Grand Final van de allereerste FIH Pro League in het Wagener Stadion in Amsterdam.


ExxonMobil, Een formule 1 ervaring

Als topkandidaat voor ExxonMobil bieden we jou graag een formule 1 ervaring aan. Formule 1 is een sport waar alles afhangt van een top team prestatie, een waarde die ExxonMobil ook hoog in het vaandel draagt. Wat deze F1 ervaring concreet inhoudt, blijft voorlopig nog een verrassing!

Ministerie van Defensie, VIP vaardag aan boord van een schip van de Koninklijke Marine en lunch met leden van de Defensietop 

Als finalist namens Ministerie van Defensie win jij een VIP vaardag aan boord van een schip van de Koninklijke Marine en een lunch met leden van de Defensietop!

Fugro, Reis mee met een Directielid

Als mogelijke boardmember in spé geven we je een uniek kijkje in de Boardroom van Geo-data specialist Fugro. Gedurende een paar dagen volg en assisteer je één van onze Directieleden in binnen- en buitenland. Vergeet je paspoort niet!

NS, de reis van morgen begint bij jou

Het gaat om het spel en niet om de knikkers. Het spel beheers je, anders was je geen finalist. Als NS bieden we je uiteraard ook graag wat knikkers. Als NS-finalist van Best Graduates win je een meerdaagse all-inclusive rondreis voor 2 personen op één van de mooiste treintrajecten van Europa. Waar? Zeggen we nog niet! Maar reken erop dat het de moeite waard is. Natuurlijk reis én slaap je eerste klas op onvergetelijke locaties. Daarnaast is er tijd voor toffe excursies. Eenmaal terug in Nederland ben je ‘treinfan’ voor het leven.

First Consulting, Kickboks-clinic met Remy Bonjasky

Consultancy is topsport. Om je voor te bereiden op jouw carrière organiseert First Consulting een clinic met niemand minder dan voormalig wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky (www.bonjaskyacademy.com). Samen werken aan resultaat is natuurlijk veel leuker! Bij First Consulting weten we als geen ander wat samen betekent. Daarom nodigen we ook 10 van je beste vrienden uit en zullen een flink aantal toekomstige First collega’s deelnemen. Na de clinic is er een persoonlijke ontmoeting met Remy zelf. Ben jij stoutmoedig genoeg om deze uitdaging aan te gaan?

KLM, 'Ticket around the World

KLM geeft jou een 'ticket around the world'!

ING, An inspirational field visit

ING geeft jou een 'An inspirational field visit'!

BestGraduates 2019 werd georganiseerd in samenwerking met o.a.: