Prijzen

Dit waren de prijzen van BestGraduates 2018, de prijzen van BestGraduates 2019 zijn nog niet bekend.

ASML, 5-daagse trip naar New York

De meeste studenten weten dat ASML lithografie machines ontwikkelt en produceert en kennen onze campus in Veldhoven. Maar wist je dat ASML ook een belangrijke productiefaciliteit heeft in de US waar meer dan 800 mensen werkzaam zijn? Win een bezoek aan deze productiefaciliteit tijdens een 5-daagse reis naar New York.Coolblue, abseilen en overnachting in Rotterdam

Coolblue is opgericht door echte Rotterdammerts en het hoofdkantoor van Coolblue zit dan ook in Rotterdam. Om jou als winnaar kennis te laten maken met deze ondernemersstad, gooien we je gelijk in het diepe. Daarom krijg je van ons een keer abseilen van de Euromast en een diner met overnachting voor 2 in de ss Rotterdam. Dan kun je fris aan je carrière bij Coolblue beginnen.

Bij Deloitte sta jij centraal – evenals jouw persoonlijke ontwikkeling

Wij gaan met jou de prijs samenstellen die past bij je ambities en drijfveren / doelstellingen – we denken hierbij uiteraard met jou mee, net zoals we doen bij jouw carrière. We doen dit aan de hand van twee van onze belangrijke waarden, persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Tijdens een lunch met één van onze top Innovators gaan we met jou in gesprek om tot een op maat gemaakte prijs te komen die past bij jou! Jouw carrière, jouw toekomst; laat je verrassen!

ExxonMobil, Een formule 1 ervaring

Als topkandidaat voor ExxonMobil bieden we jou graag een formule 1 ervaring aan. Formule 1 is een sport waar alles afhangt van een top team prestatie, een waarde die ExxonMobil ook hoog in het vaandel draagt. Wat deze F1 ervaring concreet inhoudt, blijft voorlopig nog een verrassing!

Ministerie van Defensie, VIP vaardag aan boord van een schip van de Koninklijke Marine en lunch met leden van de Defensietop 

Als finalist namens Ministerie van Defensie win jij een VIP vaardag aan boord van een schip van de Koninklijke Marine en een lunch met leden van de Defensietop!

Fugro, Reis mee met een boardmember 

Als mogelijke boardmember in spé nodigen we je uit in de Boardroom van Fugro, je volgt en assisteert tijdelijk één van onze Boardmembers in binnen- en buitenland.

ING, ‘Jump beyond borders’

ING en UNICEF geloven dat de tijd om te investeren in deze generatie niet is wanneer ze werkloos en zonder vooruitzichten zijn, maar in een vroeger stadium waarin hun kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden kunnen worden ontwikkeld en uitgeoefend.

Daarom willen we tieners overal ter wereld mondiger maken door hen de vaardigheden en hulpmiddelen te bieden die ze nodig hebben, zodat ze de toekomstige ondernemers, de toekomstige beroepsbevolking en de toekomstige leiders van hun land kunnen zijn. Samen met UNICEF helpen we kinderen met de overgang van kindertijd naar volwassenheid.

Het Power for Youth-partnerschap ondersteunt projecten in Nepal, Zambia, Filippijnen, Indonesië, Kosovo en Montenegro. 

Jump beyond borders and yourself with ING!

NS, 1e klas Business Card, Lunch in Koninklijke Wachtkamer & rondleiding bij NS treinmodernisering

Jij bent een best graduate en dat vinden wij best exclusief. Een exclusieve winnaar verdient volgens ons een exclusieve prijs. Daarom bieden wij jou een privé lunch op een locatie die niet toegankelijk is voor het ‘gewone’ publiek; De Koninklijke Wachtkamer op Amsterdam Centraal! Inclusief jouw 9 beste vrienden en/of familie, een gids en een uitgebreid menu mét drankjes & eigen personeel. Maar dit is niet alles. Zo krijg je ook een persoonlijke rondleiding bij NS Treinmodernisering in Haarlem. Een directielid laat jou alle ins en outs zien van de grootste NS treinwerkplaats van Nederland. Ook een locatie die normaal gesproken niet toegankelijk is voor het publiek, maar wel voor jou ;-)

Als laatste, maar zeker niet de minste, bieden we jou een 1e klas NS Business Card. Met deze kaart kun je 3 maanden lang gratis 1e klas reizen door heel Nederland. Niet alleen voor werk, maar ook privé!

 Word jij onze finalist?

Strategy&, Ticket around the World

Ontdek de wereld, ontdek jezelf en ontdek de wereld van Strategy&: wij bieden onze winnaar een ticket around the world aan omdat wij geloven dat internationale ervaring bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling. Daarom stimuleren wij onze mensen om tijdens hun carrière in het buitenland te studeren en/of te werken. En daarom maken wij een ontdekkingsreis mogelijk voor jou waarbij we je uitnodigen om tijdens je reis onze collega's wereldwijd te ontmoeten. Ga bijvoorbeeld lunchen met een gesponsorde MBA consultant op Columbia University in New York of INSEAD in Singapore. Ga in Sydney mee met een Nederlandse collega naar een klantbezoek. Loop een dag mee met een collega die op secondment is bij een Private Equity fund in Africa. Of dineer met een Strategy& partner in Dubai of Barcelona om alles te horen over zijn of haar carrière binnen Strategy&. Stippel zo je eigen pad uit en maak er een onvergetelijke ervaring van, samen met Strategy&!Tata Steel, helikoptervlucht & lunch met directielid

"Wow, dat is gaaf" is een opmerking die wij na vrijwel elke rondleiding horen. Voor jou als winnaar willen wij daar graag nog een schepje bovenop doen. De beste manier om ons 750 ha metende bedrijfsterrein te ervaren is vanuit de lucht. Wij bieden je een exclusieve helikoptervlucht aan, waarmee je de 20 kilometer omtrek in no-time hebt afgelegd.

Zodra je weer met beide benen op de grond staat geven wij je een persoonlijke rondleiding waarbij je het proces van A- Z te zien krijgt. Tijdens een lunch met één van onze directieleden kun je rustig napraten en uitgebreid vragen stellen. Uiteraard kiezen wij voor een directielid die het best aansluit bij jouw opleiding en interesse.

Word jij onze finalist??

De deelnemende topwerkgevers aan BestGraduates 2018 waren: