Partners

LTP Business Psychologists helpt bedrijven om medewerkers en teams krachtiger te maken middels het verschaffen van zelfinzicht. Onze focus ligt hierbij steeds minder op iemands competenties, maar juist op het potentieel.

LTP is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al 85 jaar leggen wij de nadruk op Innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling. Dat onze aanpak gewaardeerd wordt door onze klanten, blijkt onder andere uit onze Cedeo-erkenning met een hoge klantscore en de nummer 1 positie in HRM in de MT100 van 2014.

(ONLINE) ASSESSMENT, PERSOONLIJKE EN TEAMONTWIKKELING

Wij bieden objectieve analyses en leveren gefundeerde adviezen om uw mensen inzicht in zichzelf te geven, krachtiger te maken en beter te laten presteren. Bij grotere projecten die vragen om een innovatieve oplossing, gaan wij met onze opdrachtgevers een ‘co-makership’ aan.

LTP levert diensten aan een grote diversiteit aan organisaties, in vrijwel alle branches. Dit doen wij vanuit vier vestigingen: Amstelveen (hoofdkantoor), Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Wereldwijd werken wij samen met een netwerk van partnerbureaus.

BestGraduates 2019 werd georganiseerd in samenwerking met o.a.: