Partners

LTP Business Psychologists helpt bedrijven om medewerkers en teams krachtiger te maken middels het verschaffen van zelfinzicht. Onze focus ligt hierbij steeds minder op iemands competenties, maar juist op het potentieel.

LTP is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al 85 jaar leggen wij de nadruk op Innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling. Dat onze aanpak gewaardeerd wordt door onze klanten, blijkt onder andere uit onze Cedeo-erkenning met een hoge klantscore en de nummer 1 positie in HRM in de MT100 van 2014.

(ONLINE) ASSESSMENT, PERSOONLIJKE EN TEAMONTWIKKELING

Wij bieden objectieve analyses en leveren gefundeerde adviezen om uw mensen inzicht in zichzelf te geven, krachtiger te maken en beter te laten presteren. Bij grotere projecten die vragen om een innovatieve oplossing, gaan wij met onze opdrachtgevers een ‘co-makership’ aan.

LTP levert diensten aan een grote diversiteit aan organisaties, in vrijwel alle branches. Dit doen wij vanuit vier vestigingen: Amstelveen (hoofdkantoor), Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Wereldwijd werken wij samen met een netwerk van partnerbureaus.

OYA Training is dé online omgeving waar je jouw assessment optimaal kan voorbereiden om de baan te krijgen die je op het oog hebt. Het geïndividualiseerde trainingsprogramma van OYA biedt vooruitgang en meer kans op succes. We gaan verder dan alleen oefenen van opgaven. We verklaren onderliggende concepten voor het trainen van jouw assessment, zodat je écht weet hoe je een assessment moet aanpakken:

  • Meer dan 2.000 verschillende oefenopgaven
  • Individueel trainingsadvies
  • Tips & Tricks ter verbetering van jouw vaardigheden
  • Informatie over de verschillende assessment onderdelen

De OYA tool is ontwikkeld door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van solliciteren en selecteren, waarbij nauw is samengewerkt met werkzoekenden. Hierdoor is OYA het perfecte hulpmiddel om optimaal voorbereid aan het selectieproces te beginnen.

Schrijf je daarom nu in op www.oya-training.nl en maak gebruik van een gratis testaccount.

BestGraduates 2019 wordt georganiseerd in samenwerking met o.a.: